top of page
Directie

Directie

Ilse BW.jpg

Ilse Jodts is Belgische en is de beheerder en oprichtster van het kantoor.  Ilse studeerde rechten aan de RUG en verhuisde in het jaar 2000 naar Spanje.  Ze ging aan de slag in de vastgoedprojecten van haar vader in Marbella en leerde op die manier alles over het vastgoedproces, van uitlijning van de plannen tot de verkoop van nieuwbouw en herverkoop. Ze ondervond al snel dat ze excelleerde in het juridisch adviseren en helpen van kopers en ging aan het werk bij Balms; een van de grootste advocatenkantoren in Marbella.  Ilse werkte zich op tot een top medewerkster en zag hierin een opportuniteit om een eigen vennootschap op te richten.  Ilse Jodts Legal & Taxes werd geboren en is tot op vandaag één van de bekendste en meest betrouwbare juristenkantoren in Marbella.

Partner

Partner

Nathalie Bourdiaudhy is Belgische en spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Nathalie studeerde toerisme in Antwerpen en deed daarna ervaring op als Customer Service Agent en als Flight Editor op de luchthaven van Zaventem.  In 2011 verhuisde ze naar Spanje. Nathalie werkt al vele jaren voor ons kantoor, waar ze als receptioniste begon. Dankzij haar enthousiasme en leergierigheid werkte ze zich op tot de draaischijf van het kantoor en mag ze zich sinds kort "Partner" van Ilse noemen.

Nathalie.jpg
Juridisch-Commercieel 2

Juridisch-Commercieel

Macarena Álvarez is advocate en specialiseerde zich in stedenbouwkunde.

Macarena is Spaanse en komt uit Marbella. Bovendien behaalde ze een master in ruimtelijke ordening. Ze spreekt Engels en Spaans.  In 2002 besloot ze zich exclusief toe te leggen op stedenbouwkundige aangelegenheden en dito wetgeving.

Macarena.jpg
Maria.jpg

Maria Rueda Álvarez is advocate en al 15 jaren actief in de advocatuur.  Maria is Spaanse en afkomstige uit Marbella.  Ze spreekt Spaans en Engels.  Maria specialiseerde zich in burgerlijk en administratief recht.  Ze begon in 2016 voor ons kantoor te werken.

Aftersales 1

Aftersales

Eve Rosa Rojas is Spaanse en spreekt Spaans en Engels.

Eva studeerde rechten aan de universiteit van Sevilla en volgde daarna een masteropleiding in Human Resources. Ze deed ervaring op in het bankwezen en in human resources maar werkt nu al gedurende 15 jaar in de juridische sector. Eva behandelt juridische kwesties in de dienst na verkoop.

Eva BW.jpg

Sandra Sánchez Gil is Spaanse en komt uit Marbella. Ze is gespecialiseerd in personeelszaken en behaalde een diploma in de waardering van vastgoed. Ze was werkzaam in immobiliën, een notariaat en in verschillende juridische kantoren. Zo was ze de verantwoordelijke voor aftersales in een Russisch kantoor.  Sandra spreekt Spaans en Engels.

Dingske BW.jpg

Boekhouding en Fiscaliteit

Boekhouding
Isa BW.jpg

Isabel María Quirós Candiles is Spaanse en is afkomstig uit Estepona.  Ze studeerde economie aan de universiteit van Málaga en volgde een masteropleiding in boekhouding en fiscaliteit. Ze deed haar eerste werkervaring op in een financiële instelling en werkt nu al 4 jaar voor ons kantoor.

Isabel spreekt Spaans en Engels.

Antonia.jpg

Mary Antonette Siodina is Filippijnse en spreekt Engels en Spaans.  Ze behaalde een master diploma in business administration.  Antonette maakt sinds het najaar van 2018 deel uit van het aftersales.  Ze werkt voornamelijk als administratief assistente voor onze verschillende juristen en advocaten.

Onthaal

Onthaal
bottom of page