top of page

Een goede klantenrelatie maakt het verschil!

Ilse Jodts Legal & Taxes, S.L. is een juridisch kantoor met Spaanse, Belgische en Nederlandse juristen en advocaten. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedrecht, ondernemingsrecht, erfrecht en immigratiewetgeving.  Of U nu van plan bent om een huis te kopen, een bedrijf te beginnen of naar Spanje te verhuizen, wij begeleiden U op een heldere, beknopte, maar efficiënte manier om Uw droom te verwezenlijken.

 

Wij geven onafhankelijk, betrouwbaar en persoonlijk advies inzake de verschillende cruciale elementen bij de aankoop van vastgoed.  Eén van onze sterke punten is onze neutraliteit en belangenloosheid tijdens de onderhandelingen van aankoopcontracten met vastgoedkantoren, promotoren en constructeurs. Naast aankoopbegeleiding, zijn wij gespecialiseerd in de Spaanse fiscaliteit en zorgen wij ervoor dat U in regel bent met de Spaanse, Belgische en Nederlandse belastingdiensten.

Wij nodigen U verder uit een kijkje te nemen op onze pagina ‘Expertises’ om meer te weten te komen over onze andere gespecialiseerde diensten.

Ilse Jodts Legal and Taxes, S.L. staat bekend om zijn no-nonsense aanpak van mogelijke obstakels.  Sommige kantoren hebben baat bij de verkoop van een vastgoed; dat is bij ons niet het geval.  Al onze medewerkers zoeken samen met U, op een deontologische, methodologische en efficiënte manier naar het juiste antwoord op al Uw vragen. Uw tevredenheid is onze doelstelling.

Spring gerust even binnen in ons nieuw kantoor te Puerto Banús!

We'd love to hear from you

+34 952 766 150

  • White Facebook Icon

ILSE JODTS LEGAL & TAXES

bottom of page